Geloof beleving

Geloof beleving


Welke Info vindt u op deze pagina:

  • Evangelisatie commissie
  • Avondmaalviering aan huis
  • Seniorenkring
  • Huiskring Dorpskerk
  • Gespreksgroep Ichtus
  • Meditatiekring
  • Bijbelstudiegroep Kring
     


 

Evangelisatiecommissie

Visie
Als Evangelisatiecomissie zijn wij gepassioneerd om de kerkelijke gemeente tot haar recht te laten komen in haar missie het evangelie te delen.

De gemeente is daarin als een haven waarin elk lid zijn thuis vindt en zich aangesloten kan voelen. Bezoekers voelen zich welkom en kunnen makkelijk hun plek vinden. Iedereen is gericht op het maken van nieuwe geloofsvrienden die zich voelen opgenomen in de gemeente. Er wordt op een natuurlijke manier contact gemaakt zoals in een gezin gebruikelijk: Gezond betrokken op elkaar zonder bemoeizuchtig te zijn.

Lees meer...

Seniorenkring


Deze kring wordt geleidt door ouderenpastor
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (0180 - 31 04 49)

U bent van harte uitgenodigd op elke derde woensdagmiddag van de maand.

Avondmaalviering voor aan huis gebondenen


Als u door ziekte of ouderdom aan huis bent gebonden en Avondmaal wilt vieren, dan kunt u zich wenden tot één van de wijkdiakenen, zie Organisatie/kerkenraad.

Huiskring Dorpskerk

Wat is de Huiskring?

De Huiskring Dorpskerk is een open kring, die als doel heeft om je relatie met God te verdiepen.
Elke 3e dinsdag in de maand ontmoeten wij elkaar bij 1 van de kringleden thuis.
 
Omdat wij momenteel (maart 2017) geen wijkpredikant hebben, wordt de kring bij toerbeurt (geen must!) door 1 van de kringleden geleid. De te bespreken onderwerpen wordt in gezamenlijk overleg bepaald.
 
Op dit moment zijn wij 9 dames en 3 heren. 
 
Nieuwe leden zijn van harte welkom!
 
Informatie bij mevr. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , telefoon 010 451 67 55.

Gesprekgroep Ichtus


Wat is de Gesprekgroep Ichtus?

Onder deze naam beogen we een laagdrempelige gespreksgroep over geloofszaken. De groep heeft nog relatief klein aantal (4) leden.

De doelstellingen van deze groep zijn:

• Verdieping van ons christelijk geloof
• Onderlinge bemoediging

We komen één maal per maand samen van 20:00 u tot 22:00u in de periode september-mei.

We behandelen doorgaans specifieke onderwerpen die voor ons als groep actueel zijn, of kiezen een onderwerp uit bijbelse litaratuur. In deze periode behandelen we b.v. het onderwerp: "De wederkomst van Christus".

Meer informatie, e-mail : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

(mei 2017)

Meditatiekring

Wat is de Meditatiekring?

Voor een uitgebreide toelichting zie hier: Meditaties

Contactpersonen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bijbelstudiegroep Kring


Laagdrempelige gesprekskring rond geloof.

Informatie :   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.