Geweldig startweekend ’18-’19

29 september 2018 | Berichten

Op 15 en 16 september was het startweekend voor kerkelijk seizoen 2018-2019 in Dorpskerk.

Naast het uitstapje van de HVD en het BungeeSoccer en Kart evenement voor de jeugd was er op 16 september na de kerkdienst een High Tea in het Kerkelijk centrum. Tevens werd de nieuwe WebSite van de Dorpskerk gepresenteerd.

De High Tea was perfect georganiseerd met veel lekkernijen. De sfeer was ook erg goed, maar hoe kan dat ook anders met een dergelijke inzet aan voorbereiding! De gemeenteleden hebben zich er met verve tegoed aan gedaan!

Klik op de foto’s voor een vergroting.

 

Veel dank en complimenten aan de betrokken vrijwilligers voor het realiseren van al deze mooie evenementen. Dat de Heer ons een gezegend kerkelijk jaar in saamhorigheid mag geven!