Actie4Kids: Actie Schoenendoos groot succes!

21 november 2018 | Berichten

Actie4Kids, beter bekend als Actie Schoenendoos is weer een groot succes geworden! De afgelopen weken werden vele pakketjes ingeleverd met schriften, pennen, tandenborstels, knuffels, speelgoed en nog veel meer spulletjes.

Met dit alles konden 30 schoenendozen worden gevuld en daar kwamen op 11 november nog 25 compleet gevulde en ingepakte schoenendozen bij die voornamelijk door de kinderen van de kindernevendienst waren versierd.

In totaal zijn er dus 55 kerstpakketjes naar het sorteercentrum in Waddinxveen gebracht.

Daar worden ze nog een keer nagekeken en dan gaan ze op transport naar Zambia, Sierra Leone, Togo, Servië, Roemenië, Oekraïne of vluchtelingenkampen op Lesbos.

We willen iedereen bedanken voor de ingeleverde spullen, financiële giften, die nodig zijn voor de verzendkosten, en hulp bij het inpakken. Dank ook aan de diaconie die de overige verzendkosten voor haar rekening neemt.

Namens het JeugdKernTeam, Lianne van Kralingen