Daken opnieuw gedekt !

23 november 2018 | Berichten

Op maandag 19 november om 06.45 uur stond de firma DO Dak & Zinkwerken van André den Ouden voor de deur om de daken van het kerkelijk centrum te vervangen.

Het zal u niet ontgaan zijn: regelmatig hadden we grote plassen water in het kerkelijk centrum. Met name tijdens heftige regenbuien kon het water niet tijdig afgevoerd worden en ontstonden er lekkages. In de zomer heeft Maarten Visser nog een noodreparatie uitgevoerd die gelukkig het water buiten de deur hield. Maar toen al was duidelijk dat de daken beide moesten worden vernieuwd.

Bijkomend probleem was dat het “kostersterras” vervuild was, bovendien lagen de looptegels schots en scheef. Hier en daar was het zelfs gevaarlijk om op te lopen. Een hele klus dus die vakkundig door AndrĂ© en zijn maat Mark binnen een week is geklaard!

(Klik op de foto’s voor een vergroting)

Marcel Terlouw