Ontmoeting 19-29 jarigen

29 november 2018 | Berichten

Op 22 november waren we met een groep ‘twintigers’ bijeen. We spraken over de relevatie van het geloof en hoorden van elkaar welke plek de Dorpskerkgemeenschap daarin heeft. Het was ook gewoon gezellig en we hopen dat er nog meer deelnemers zullen komen.

De gedachte is: elke tweede donderdagavond van de maand komen we bij elkaar.
We vervolgen we onze route op 10 januari, 14 februari, 14 maart, 11 april. Indien nodig kunnen we natuurlijk schuiven. Ieder zeer welkom!

Verder: Er is ook de mogelijkheid, als je dat nog niet gedaan hebt, belijdenis te doen. Mocht je deze vraag met ‘ja’ beantwoorden (en dat hoop ik) dan wil ik naast de maandelijkse bijeenkomsten in kleine kring bij elkaar komen om een belijdenismoment voor te bereiden.

Ds. C.(Nees) Cluistra
Email: ccluistra@gmail.com