De eerste jeugddienst in 2019 is op zondagavond 20 januari. Voorganger is ds. G. van Manen uit Capelle aan den IJssel, aanvang 19.00 uur. Het thema is: “Magnificent”.

Nu denk je misschien direct: “Magnificent? is dat niet die song van U2?”. Inderdaad, de insteek voor deze dienst is de spirituele betekenis van deze hit uit 2009. Maar het bezingen van de grootheid van God is zeker niet alleen iets van onze tijd.

In de bijbel gaat Romeinen 8 hier bijvoorbeeld over en ook Psalm 8 staat hierom bekend. En wat komt er na de lofzang op onze God? Komen we ook daadwerkelijk in contact met onze schepper? Hier gaat ds. Van Maanen het met ons over hebben.

De muzikale medewerking wordt verzorgd door onze eigen jongerenbands. Na afloop van de dienst is er koffie en limonade in het kerkelijk centrum. Wij hopen op weer een fijne dienst. Iedereen, jong en oud, van harte uitgenodigd en neem zoveel mogelijk vrienden en familie mee!

De Jeugddienstcommissie.