Jongerendienst: zondagmorgen 17 maart

26 februari 2019 | Berichten

Op zondagmorgen 17 maart op 10:00 uur is er weer een jongerendienst. Voorganger is Ds. C. Cluistra. Het thema is: “Van je vrienden moet je het hebben”. Het gaat over vriendschap in deze dienst, dit is al direct duidelijk. Wat is vriendschap? Wat verwacht je van een vriendschap?

Heeft het “ontvrienden” op ‘social media’ iets met daadwerkelijke vriendschap te maken. Wat zegt de bijbel over vriendschap? We kennen het verhaal waar de discipelen van Jezus, ondanks zijn uitdrukkelijke vraag om voor hem wakker te blijven, in slaap vallen. Zijn dat nou vrienden?

Wat zijn belangrijke kenmerken van echte vriendschap? Heb je eigenlijk vrienden nodig of kun je ook wel zonder vrienden? Hoe belangrijk is het om je geloof met vrienden te delen? Veel om over na te denken en mee bezig te zijn dus. Dit gaan we dan ook doen!

De muzikale medewerking wordt verzorgd door onze eigen jongerenbands. Wij hopen op weer een fijne dienst.

De Jeugddienstcommissie.