Paasontbijt

29 maart 2019 | Berichten

Hierbij willen wij iedereen uitnodigen voor het paasontbijt dat op zondag 21 april, 1e paasdag, van 8.30u tot 9.30u gehouden zal worden in het kerkelijk centrum van de Dorpskerk. Op zondag 31 maart a.s. zullen er na de ochtend- en avonddienst formulieren uitgedeeld worden waarmee u zich voor het paasontbijt kunt opgeven. Deze opgaveformulieren kunt deponeren in de doos in het voorportaal van de kerk. U kunt zich opgeven t/m 17 april.

Wanneer u geen formulier heeft ontvangen: Download HIER het opgave formulier.
U kunt het formulier dan afdrukken invullen en in de doos deponeren, óf u kunt het ingevulde formulier mailen aan Els v.d. Eijk (zie onder). U kunt u ook telefonisch opgeven bij: Els van der Eijk, tel. 010 – 4585536, na 18.00u.
Of via email: elsvdeijk@xs4all.nl.

Iedereen is van harte welkom !!