Van de ouderenpastor

9 mei 2019 | Berichten

Even stilstaan

Na een heerlijke vakantie, waarin we o.a. van de prachtige onderwater schepping genoten, mochten mijn man en ik, gebruind en uitgerust, onze taken weer opvatten.

Tijdens mijn rondgang in het Capelse staat de natuur er inmiddels weer groen en fris bij. Vogels zingen het hoogste lied. Even stilstaan en luisteren… Wat is dat belangrijk in een mensenleven. Losgemaakt worden uit je eigen beslommeringen, oog krijgen voor het mooie wat God ons geeft, elke dag weer.

Zijn Schepping waarin we steeds meer van de Schepper mogen ontdekken. Met een open hart, open ogen en open oren om te luisteren naar Hem. En aangeraakt te worden door Zijn ontferming, genade, trouw, Zijn liefde. Zomaar in je vakantie, of op een gewone dinsdagmorgen…

Hoort u het (Hem) ook? Om bij stil te staan!