Jeugddienst zondagavond 30 juni

30 mei 2019 | Berichten

Op zondagavond 30 juni is al weer de laatste jeugddienst van dit seizoen. Voorganger is ds. N. van Voornveld uit Capelle aan den IJssel. De dienst begint om 19.00. Het thema is “Maskers af”.

Bij dit thema gaat het om over wie we echt zijn en hoe we ons vaak voor doen. Maskers lijken ons te beschermen tegen onze kwetsbaarheid. Je open op stellen kan soms moeilijk zijn. We weten dat God door onze maskers heen kijkt .

Ook weten we dat ieder mens meerdere rollen speelt: vriend, vriendin, kind, ouder, werknemer, sporter. Daar is niets mis mee, mits je maar wel jezelf bent. Een rol spelen is dus zeker iets anders dan “een masker op hebben”. Achter een masker verberg je jezelf. “Die rol” ben je echt!

Ds. Van Voornveld start onze overweging vanuit de bekende Psalm 139 (“Heer die mij ziet zoals ik ben…..”) en we zullen eindigen bij Pinksteren: de uitstorting van de Heilige Geest. De muzikale medewerking wordt verzorgd door onze eigen jongerenbands.

Na afloop van de dienst is er koffie en limonade in het kerkelijk centrum. Wij hopen op weer een fijne dienst.

De Jeugddienstcommissie.