Tsjerkind Reisverslag mei

14 juni 2019 | Nieuws

In dit bericht weer de nieuwsbrief van onze nu 43e reis naar Belarus (Wit-Rusland) van 13 mei t/m 24 mei 2019. Op deze reis gingen naast Daan en Hannie Plandsoen, Koos Bouman en Marian Bouman (zus van Koos) Zij ging voor de eerste keer mee.

We mogen terug zien op een goede en gezegende reis. De douane faciliteiten duurde deze reis slechts 3 uur. Het was weer een mooie en gezegende reis. In Volkovysk hebben met een gesprek bij de Burgemeester onzer contacten kunnen verstevigen.

Dankzij uw donatie kunnen we deze reizen maken.

Wij hopen dat u ons wilt blijven steunen om zo onze projecten waarvan wij een kort verslag doen in de nieuwsbrief te kunnen blijven ondersteunen.

Download HIER de Nieuwsbrief/reisverslag

Met vriendelijke groet,
secr. Stichting Tsjerkind, Daan Plandsoen