Bericht voor de ouderen – Uitstapje 21 september

12 juli 2019 | Berichten

Voor zaterdag 21 september a.s. hebben wij vanwege Opening winterwerk een uitstapje voor u georganiseerd. Hieronder en ook in  Kerknieuws nr. 14 na de vakantie, geven wij u alle informatie die nodig is om u aan te melden. Het belooft een mooi en interessant uitstapje te worden dus vergeet niet NU alvast de datum te noteren!

Zaterdag 21 september a.s. is het dan weer zover. Wij hebben vanwege de start van het nieuwe kerkelijk seizoen een uitstapje voor u georganiseerd. Op verschillende manieren gaan wij een belangrijk stukje Nederland met u bezoeken en bekijken.

Ondanks dat de locatie zich in onze eigen regio bevindt zijn er weinig mensen ooit daar eens een kijkje wezen nemen. Het zal u zeker interesseren en indruk op u maken.

Vertrek

Om deel te nemen aan het uitstapje verzoeken wij u om 11.30 uur aanwezig te zijn in de Dorpskerk. Na een kopje koffie/thee zal mevr. Bomhof de middag openen met een welkomstwoord en gebed waarna we om 12.30 uur vertrekken naar onze bestemming, daar aangekomen is er voor u koffie/thee met gebak en gaan we genieten van wat een interessant stukje Nederland ons te bieden heeft.

Terug

Om 17.00 uur hopen we weer in Capelle a/d IJssel te zijn , waar u wordt opgewacht met een gezellige koffietafel en toebehoren.
De inschrijving voor het uitstapje is vanaf NU tot 13 september a.s., aanmeldingen na deze datum kunnen we helaas niet aannemen. Bij de locatie die we gaan bezoeken is het niet mogelijk om na 13 september a.s. het aantal deelnemers te wijzigen. Dus let goed op deze datum!!!

Bijdrage

Ondanks de riante bijdrage van de kerkrentmeesters aan deze middag moeten wij u toch een bedrag van € 13,– p.p. vragen om uit de kosten te komen. Dit bedrag kunt u bij binnenkomst verrekenen en zo mogelijk met gepast geld. Een familielid, vriend of vriendin zijn ook van harte welkom.

Opgeven

U kunt zich opgeven bij:
Ankie Troost tel. 010 458 66 85
Nel Boelhouwer tel. 010 451 50 77

Tot 21 september 2019! Bestuur HVD.