Uitnodiging Startweekend “Een Goed Verhaal”

2 september 2019 | Berichten

In het weekend van 21/22 september is er weer de start van een seizoen met allerlei mogelijkheden om samen te vieren, te leren, te delen en met elkaar samen christen te zijn. Catechese, gesprekskringen en andere ontmoetingen gaan in de loop van september weer beginnen.

Graag nodigen we u uit voor het startweekend van onze Dorpskerk. Bij alle activiteiten zijn gemeenteleden en gasten van harte welkom!

U kunt het programma ook HIER downloaden!

Programma

Zaterdag 21 september 2019

Senioren Op 21 september ontvangen we u graag om 11.30 in kerkelijk centrum. Samen drinken we een kopje koffie/thee en is er een opening door de ouderenpastor, mevr. Annemiek Bomhof- Vrij. Daarna kunnen we om 12.30 instappen in de bus en volgt een uitje georganiseerd door de HVD. We zijn terug rond 17.00. Ter afsluiting wordt u van harte uitgenodigd voor een gezamenlijke broodmaaltijd in het kerkelijk centrum.
U kunt zich opgeven tot 13 september bij:

De H.V.D. Ankie Troost
tel. 010 – 458 66 85
Nel Boelhouwer
tel. 010 – 451 50 77
Er wordt een eigen bijdrage van € 13,– gevraagd (ter plekke, liefst gepast betalen)

Jongeren Op 21 september
Vanaf 17.00 uur zijn alle jongeren van harte welkom op een gezellige avond voor de jeugd en vrienden om samen met elkaar een leuke avond te hebben. We beginnen met een gezamenlijke maaltijd. Dit keer gaan we aansluitend weer laser gamen en karten. Opgeven bij jeugdouderling Rob den Uijl Eigen bijdrage is deze keer € 13,– (liefst gepast betalen bij de maaltijd) Aanmelden kan vanaf groep 8.

Zondag 22 september

10.00 Gezinsdienst met als thema ‘Een Goed Verhaal’ Op zondag bidden we of God ons in dit nieuwe seizoen wil zegenen in een feestelijke kerkdienst voor het hele gezin. Jaarthema binnen de PKN is ‘Een Goed Verhaal’.

Ds Nees Cluistra vervolgt de prekenserie over Gods Verhaal met Daniel. Samen denken we na over wat of welk Bijbelverhaal voor mensen, voor ons, van Goede betekenis kan worden. Aansluitend aan de dienst is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten en bij te praten onder het genot van een kopje koffie en een High Tea.