Stichting Tsjerkind weer naar Belarus

26 september 2019 | Berichten

Alle voorbereidingen voor weer een transport met hulpgoederen naar Belarus zijn gereed en hopen maandag 7 oktober een transport naar Wit-Rusland te kunnen gaan maken en hopen dan op vrijdag 18 oktober weer terug te komen.

Wij kunnen er niet om heen om de armste die onze steun hard nodig hebben bij te staan met goederen en voedselpakketten.

We zijn heel dankbaar voor al de goederen en financiƫle bijdragen die u ons telkens weer aanbiedt. Met de reis gaan mee Koos Bouman en Pim Visser, Daan en Hannie Plandsoen. We gaan deze keer weer met twee Volkswagens- Crafters met aanhangwagens

Hartelijk dank voor al uw steun in goederen en financiƫn. Zonder dit zou het ons niet lukken.

Wij vragen u ons deze reis te willen steunen in uw gebed.

Met vriendelijke groet
Stichting Tsjerkind