Beste gemeenteleden,

In Capelle aan den IJssel hebben meer dan 150 gezinnen, na aftrek van hun vaste lasten, minder dan 180 euro per maand over om rond te komen. Deze mensen zijn afhankelijk van een aanvullend voedselpakket van de Voedselbank. De Oosterkerk, Schenkelkerk, Ontmoetingskerk en de Hoeksteen bieden ruimte om deze pakketten uit te delen. Omdat het voedselpakket bestaat uit voedsel dat wordt gegeven door donateurs, hebben ze onze hulp hard nodig.

We willen graag als Dorpskerk de komende drie weken (17 november t/m 1 december) levensmiddelen inzamelen om zo de Voedselbank te ondersteunen. Wij willen u om die reden vragen of u één of meerdere producten van onderstaande lijst met levensmiddelen mee naar de kerk te nemen. Bij de ingang van de kerk en in het kerkelijk centrum staan kratten waar de boodschappen ingedaan kunnen worden. Helpt u ons mee?

Er is behoefte aan:
– Rijst, Macaroni, spaghetti, mie
– Droge mix voor groentemix voor nasi, bami, macaroni
– Brinta
– Halvarine, bakboter
– Beschuit, crackers, rijstwafels
– Ontbijtkoek
– Broodbeleg als jam, hagelslag, pindakaas, chocolade pasta ed,
– Kuipjes smeerkaas
– Blikjes smeerworst
– Siroop of pakken sap, kleine pakjes sap
– Kaakjes, koekjes
– Koffie, thee, vruchtenthee
– Suiker
– Koffiemelk
– Houdbare melk
– Zonnebloemolie, bakboter.
– Blikken groente, soep en fruit.

We hopen van harte dat u mee helpt deze inzamelingsactie tot een succes te maken.

Namens de Diaconie en het Jeugdkernteam van de Dorpskerk