Stichting Tsjerkind Nieuwsbrief

27 november 2019 | Nieuws

Hierbij ontvangt u weer de nieuwsbrief van onze nu 44e reis naar Belarus (Wit-Rusland) van 7 oktober t/m 18 oktober 2019. Op deze reis gingen naast Daan en Hannie Plandsoen, Koos Bouman en Pim Visser mee.

We mogen terug zien op een goede en gezegende reis. De douane faciliteiten duurde deze reis 6 uur. Het was weer een mooie en gezegende reis. We hebben geprobeerd in de nieuwsbrief weer zoveel mogelijk in het kort te vertellen. We hopen dat u hiermee een beeld krijgt van de activiteiten die wij in Wit-Rusland mogen en kunnen doen. Dankzij uw donatie kunnen we deze reizen maken.

Tevens willen wij u ook attent maken op ons verzoek voor opslagruimte. Doordat de persoon waarvan we nu de schuur mogen gebruiken steeds ouder wordt en toch bezig is om alles te verkopen op termijn, hebben we dringend opslagruimte nodig. Het liefst gratis. Alles wat we doen kan alleen maar dankzij donatie.

Wij hopen dat u ons wilt blijven steunen om zo onze projecten waarvan wij een kort verslag doen in de nieuwsbrief te kunnen blijven ondersteunen.

ps: Er kunnen weer goederen aangeleverd worden. Kleding (volwassen, kinder en baby), linnengoed, incontinentie ect. Voorlopig kunnen we opslag van dhr. Slob nog gebruiken.

Klik HIER voor de oktober Nieuwsbrief

Met vriendelijke groet,
Team Stichting Tsjerkind, secr. D.A. Plandsoen
Jan de Geusrede 40
2901 CR Capelle aan den IJssel
Tel: 010 4500086 of 0650 800579