Van de ouderenpastor

12 december 2019 | Berichten

Dorpsmaaltijd(en)

Groep 1 wordt van harte uitgenodigd voor de maaltijd op 10 januari van het nieuwe jaar. Groep 2 is op 7 februari van harte welkom. U wordt als gebruikelijk van tevoren gebeld door uw contactpersoon. Thema is deze maanden: Zuid Afrika. We mogen samen horen van Gerrit en Jose Heino die daar werkzaam zijn en proeven van de Zuid Afrikaanse cultuur. Fijn elkaar te gaan ontmoeten!

Bedankt!

Het seniorenkerstfeest ligt weer achter ons. Wat hebben velen mogen genieten van het samenzijn, het mooie programma en de heerlijke maaltijd. Wat is er veel werk verzet om dit allemaal mogelijk te maken. De HVD en alle medewerkers, namens ons allen: hartelijk dank voor al jullie werk en goede zorgen.

Kringen

Gesprekkring De Merel, is op de laatste maandagmiddag van de maand om 15.45 uur in de recreatiezaal van de Merel, deze keer op 30 december. De Seniorenbijbelstudiekring hoopt elkaar als kring op DV 15 januari 2020 weer te ontmoeten.

In Christus verbonden, Annemiek Bomhof-Vrij