Jeugddienst zondagmorgen 26 januari

3 januari 2020 | Berichten

Na de eerdere jeugddiensten van dit seizoen met de thema’s ‘Durf te vragen’ en ‘Durf te twijfelen’ gaan we in 2020 in dezelfde lijn verder met het thema ‘Durf te kiezen’. Voorganger is Ds G. van Manen van de wijkgemeente Schenkel, Capelle aan den IJssel. Durven heeft met moed te maken en in deze dienst willen we dit vanuit het aspect “kiezen” benaderen.

Centraal staat een gedeelte uit Deuteronomium 30 vers 11-20. In deze dienst willen we stilstaan bij het feit dat Jezus reeds voor ons heeft gekozen en bij de vraag wat wij doen, wat jij doet. Kies jij ook voor Hem. Is geloven een keuze? Wat draag je uit vanuit je keuze? Valt de opvatting “alle opties open houden” te combineren met geloven? Wat heb je in deze tijd nodig om voor God te kiezen?

We zijn benieuwd hoe Ds. Van Manen ons meeneemt in dit brede thema. De muzikale medewerking wordt verzorgd door de Dorpskerkband. Na afloop van de dienst is er koffie en limonade in het kerkelijk centrum. Wij hopen op weer een fijne dienst.

De Jeugddienstcommissie.