Tsjerkind transport april 2020 geannuleerd

16 maart 2020 | Berichten

Geachte Donateurs,

Zoals u weet gaan wij tweemaal per jaar met een transport met humanitaire goederen naar Wit-Rusland(Belarus). Ook dit jaar hebben we weer een transport georganiseerd en wel van maandag 6 april t/m vrijdag 17 april 2020. Alle benodigde papieren en goederen hebben we alweer gereed, dus we kunnen zo weer naar Belarus.

Echter vanwege alle problemen zowel binnen als buiten Nederland met het corona-virus hebben we besloten om deze reis te annuleren.

We vragen u begrip daarvoor en hopen en vertrouwen dat u ons wilt blijven steunen. Het blijkt dat het nog steeds hard nodig is en de mensen die wij in Belarus ontmoeten zien telkens weer vol verwachting naar ons uit.

Met vriendelijke groet
namens Stichting Tsjerkind