Capelse Dorpskerk Bazaar verplaatst naar september!

18 maart 2020 | Berichten

Begrijpelijkerwijs heeft ook de bazaarcommissie moeten besluiten om de Capelse Dorpskerk Bazaar op 4 april 2020 af te gelasten. Natuurlijk vinden we dat erg jammer, maar de gezondheid van medewerkers en bezoekers is belangrijker. Gelukkig kunnen we u wel al melden dat we een nieuwe datum hebben gevonden. Zet deze datum alvast in uw agenda!

 

Op 19 september 2020 hopen we u te ontmoeten rondom de Dorpskerk voor de 40e editie van de Capelse Dorpskerk Bazaar. Houd de berichten op Facebook in de gaten en natuurlijk via de website van de Dorpskerk.

Ook inleveren spullen is in de komende maanden niet meer mogelijk. U bent van harte welkom om op 5 en 12 september weer uw materiaal in te leveren.

Meer actuele info zie HIER de Facebookpagina Dorpskerkbazaar en HIER de themapagina op de website.