De Vlucht van de Pinksterduiven – Pinksterpreek-bingo!

29 mei 2020 | Berichten

Pinksterzondag 31 mei 10:00 uur zien we de vlucht pinksterduiven en spelen we Pinkster-preekbingo.
We zijn blij met alle duiven die zijn ingeleverd. Het is prachtig om de mooie boodschappen te lezen die zijn geschreven. Bent u of jij benieuwd naar de vlucht duiven, kijk dan op Pinksterzondag naar de Live dienst op YouTube!

 

Pinkster- preekbingo!

Je kunt tijdens de Pinksterdienst meedoen met de Pinkster-preekbingo. Zo kan je samen met het hele gezin naar de preek kijken. Niemand die je ziet, dus doe ook gerust enthousiast mee als je alleen of volwassen bent. Druk de bingokaart die je kunt downloaden van te voren af. De spelregels staan bij de Bingokaart!

Wie heeft er als eerste een volle bingokaart?

Download voor de dienst van 31 mei de Pinksterbingo kaart ! 

Klik HIER: Download de Pinksterbingo kaart.

De link staat tevens in DorpskerkNieuws nr. 16.

 

Groeten, Helga Euwema en Ellen van der Keur