Adventsbode #2 is uit!

4 december 2020 | Nieuws, Samen Dorpskerk

De eerste adventszondag is achter de rug en ook de eerste reacties op het Adventsproject zijn binnen. Het is mooi om te merken dat veel mensen zijn ingestapt en van harte of misschien een beetje aarzelend meedoen. Er zijn kaarten verstuurd en kaarten ontvangen.Ontvangen is soms lastiger dan geven. Gelukkig geldt hier niet ‘voor wat hoort wat’. Soms kun je een gulle gever zijn, soms is het tijd om te ontvangen.

A.s. zondag 6 december, gaat ds. Markus voor en het thema is ‘God schept het Licht’. In deze dienst wordt de muzikale bijdrage volledig verzorgd door het ensemble Fourte. Deze 4 jonge mensen zongen eerder bij ons in een dienst en ze hebben prachtige liederen uitgekozen. Ze zingen a capella of met pianobegeleiding. In ieder geval kunnen we luisteren naar een bewerking van Psalm 130 uit Psalmen van nu, waar ds. Markus ook over preekt, en Uw vrede vult dit huis. Ook komt kerst in deze dienst al dichterbij door een mooie bewerking van ‘In the bleak midwinter’. Komende week valt de 2e Adventsbode in de bus met ook dit keer weer een extraatje. Voor alle adressen en voor alle bewoners van jong tot oud. In de bode staat een uitleg en ook nu geldt, hoe meer mensen meedoen, hoe fijner het is.