Jeugddienst: zondagmorgen 31 januari 2021, aanvang 10.00 uur

11 januari 2021 | Nieuws

Op zondagmorgen 31 januari is de tweede jeugddienst van het seizoen. Voorganger is ds. Gerben van Manen uit Capelle aan den IJssel. De dienst begint om 10.00 uur. Het thema is “open je hart”. Vanuit het bekende bijbelverhaal van de werken van barmhartigheid (Mattheüs 25: 31-46) wordt  ingegaan op hoe God er juist in  deze moeilijke tijd voor ons is. Hoe je je hart kunt openen voor Jezus en dat je van daaruit ook je hart voor medemensen kunt openen. Dan kunnen we anders naar de toekomst kijken die we op dit moment maar moeilijk voor ons kunnen zien. We maken in deze dienst gebruik van de digitale middelen. Zo is er met kahoot een interactief deel met quizvragen  De  muzikale medewerking wordt  verzorgd door de Dorpskerkband.

Wij hopen op weer een fijne dienst!

De Jeugddienstcommissie