Film kerstproject kindernevendienst

8 februari 2021 | Nieuws, Samen Dorpskerk

Wat zijn wij trots op onze kinderen van de Dorpskerk!

Jong en oud zijn enorm creatief aan de slag gegaan met het uitbeelden van het kerstverhaal, ieder met zijn eigen creatieve talenten. Het was de bedoeling deze creativiteit te gebruiken tijdens de kerstviering met de kinderen, helaas kon dit vanwege de verscherpte maatregelen niet doorgaan.

Het eindresultaat is nog mooier dan wij hadden kunnen bedenken, want wat is er mooi, gekleurd, verkleed, geposeerd, voorgedragen en gebouwd door de kinderen!

Tijdens de 1e kerstdag hebben wij als gemeente kunnen genieten van dit filmpje en van het kerstverhaal. Heel erg leuk en fijn dat wij, op deze creatieve manier, een mooi project met de kinderen hebben kunnen realiseren.