De paasbode ‘Een spoor van Liefde’

12 februari 2021 | Nieuws, Samen Dorpskerk

Vanaf morgen wordt op alle adressen waar eind vorig jaar Adventsbodes zijn bezorgd een Paasbode in de bus gedaan. Deze bode bevat net als de adventsbodes een enthousiaste oproep om mee te doen. Dit keer niet met opdrachtjes binnen de groepjes, maar allerlei opbouwende suggesties om vanuit je eigen huis aan de slag te gaan.  Voor jong, iets ouder en voor oud, voor mensen alleen, samen of zelfs het hele gezin. We volgen ook nu weer het thema van de kindernevendienst en  graag willen we met iedereen binnen de Dorpskerk een spoor van liefde aanleggen. In de kerkdiensten worden verschillende bijbelverhalen behandeld waarin  daden van liefde centraal staan. We hopen dat de gastpredikanten ook meedoen en we hopen ook dat er op muzikaal gebied weer iets meer mogelijk is. Aan ideeën, animo en talent gelukkig geen gebrek. Bij dit project horen twee krachtige symbolen: het kruis en het geopende graf. Beide, het kruis en het graf, staan vanaf aswoensdag 17 februari in de kerk en op Paasmorgen wordt de steen weggerold.

Meer informatie hierover staat in de Paasbode en die is ook weer digitaal in te zien op de website www.dorpskerkcapelle.nl. Heb je zelf ideeën of wil je iets doen of delen tijdens een dienst, laat het ons weten via samendorpskerkcapelle@gmail.com.

Klik hier voor de paasbode