Doe mee met de Online workshop Groene vingers

25 februari 2021 | Samen Dorpskerk

Doe mee met de online workshop Groene vingers. Naast het kruis in de kerk staat het graf, waar op Paasmorgen de steen van wordt weggerold. Ook met het teken van het geopende graf willen we iets doen. Deze keer iets met groene vingers.

Marleen van der Graaf, die al heel wat keren prachtige liturgische bloemstukken heeft gemaakt en dit ook weer in de veertigdagentijd doet, geeft ‘live’ een digitale ‘workshop’ en iedereen met vingers (dus niet per se groene) kan meedoen.  Het is de bedoeling dat je zelf het benodigde materiaal in huis haalt en dan bij voorkeur voor 2 stukjes. Eén voor jezelf en één om weg te geven. Meld je aan op: samendorpskerkcapelle@gmail.com

Klik hier voor de informatie over de online workshop groene vingers