Interactieve dienst zondag 7 maart

5 maart 2021 | Nieuws, Samen Dorpskerk

Het spoor van liefde begint inmiddels vorm te krijgen en aanstaande zondag wordt de loper met onze voetafdrukken verder uitgerold. We hebben heel wat voetstappen met mooie boodschappen gekregen, onder andere van de gesprekskring in de Merel, en ook de creativiteit van sommige afdrukken is verrassend. Kom vooral eens ‘live’ kijken als de kerk open is. De 1e ‘ online workshop groene vingers’ vond gisterenavond plaats en we hadden een zeer onderhoudende avond met als eindresultaat een aantal fraaie paasstukjes. De 2e ‘workshop’ is zondagmiddag om 16.00 uur en we hopen heel wat stenen te beschilderen. Op diezelfde zondag in de ochtenddienst gaat onze eigen wijkpredikant voor en dan staan we stil bij de betekenis van het kruis. De dienst is interactief en we roepen u op om de mobiele telefoon bij de hand te houden of die mee te nemen als u ‘live’ aanwezig bent. Naast orgel wordt muzikale medewerking verleend door drie gemeenteleden. We willen u vragen om ter voorbereiding op de dienst vast eens na te denken over het volgende:

1.         Wat betekent het kruis voor u, voor jou?

2.         Wat zou jij of u bij het kruis willen brengen?

3.         Wat brengt het je als je je zorgen of je verdriet bij het kruis achterlaat?

Deze vragen komen tijdens de dienst aan de orde en met korte steekwoorden kan daar anoniem op worden geantwoord.

Kijk verder ook eens even op de website onder het tabblad ‘Samen Dorpskerk’. Daar is inmiddels heel veel terug te vinden over het veertigdagenproject. Foto’s, filmpjes en informatie over de activiteiten: https://www.dorpskerkcapelle.nl/samendorpskerk/.