Terugblik de eerste ‘workshops’

10 maart 2021 | Samen Dorpskerk

Een spoor van liefde: de ‘workshops’

Op donderdagavond 4 en zondagmiddag 7 maart zijn we met een aantal gemeenteleden via ‘zoom’  creatief aan de slag gegaan. De ene groep had zich omringd met plantjes, steentjes, waxinelichtjes en een grote schaal met aarde, de andere groep zat temidden van platte stenen, verf en viltstiften. In beide groepen waren de resultaten prachtig. Het is goed om met elkaar gezellige momenten te hebben, ook al is het dan niet fysiek. Je bent bezig, praat wat met elkaar en het zorgt voor verbinding. Er staan nog 2 ‘workshops’ gepland op dinsdagavond 16 maart (paasstuk) en zondagmiddag 21 maart (stenen verven). We nodigen iedereen uit om mee te doen. Ook gezinnen met kinderen zijn van harte welkom, zodat we elkaar kunnen inspireren om er iets moois van te maken en contact te houden met elkaar.