Terugblik op Zondagmorgen 7 maart

10 maart 2021 | Samen Dorpskerk

Het kruis is één van de meest herkenbare symbolen van het christelijk geloof. Alhoewel het christendom in Nederland steeds meer naar de achtergrond lijkt te verdwijnen, zijn er waarschijnlijk heel weinig mensen die het kruis niet associëren met Jezus en met Zijn sterven. Gelovigen weten dat het kruis niet het einde betekent, maar juist een nieuw begin is. Jezus leeft! Tijdens de dienst hebben we afgelopen zondag met elkaar kunnen delen wat het kruis voor ons betekent, wat we er willen achterlaten en wat het teweeg brengt als we dat doen. Mooie antwoorden kwamen er binnen.

Onderstaand – anoniem –het overzicht per vraag, zodat iedereen de antwoorden nog eens rustig kan nalezen. Hoe groter de letter, hoe vaker dit antwoord is gegeven.