“Eens komt de grote zomer” ‘save the date!’

28 mei 2021 | Nieuws, Samen Dorpskerk

De zomer is nog niet aangebroken, maar we zijn inmiddels wel hard aan het werk om van de zomer 2021 iets onvergetelijks te maken. Het thema van het zomerproject luidt “Eens komt de grote zomer’ en we zijn er een beetje op tijd bij. Via dit bericht willen we vast iedereen in de gelegenheid stellen om een datum vrij te houden, een zgn. ‘save the date’: 10 juli van 12.30 tot 15.30 uur. Wat we gaan doen houden we nog even geheim, maar we kunnen wel verklappen dat het de moeite waard is om die zaterdagmiddag vrij te houden. Het draait om water, beweging, gezelligheid, ontmoeting, eten en drinken.

Even een uurtje aanwippen is natuurlijk ook prima. Voor de jongeren hebben we een bijzonder leuke verrassing, zoek je diploma’s er maar vast bij!  Verder worden in de aanloop naar de zomer de komende periode om de week extra muzikale bijdragen verzorgd tijdens de ochtenddiensten. Zondag 30 mei wordt de dienst door een vrouwenkwartet vanuit de gemeente muzikaal opgeluisterd met een aantal prachtige Sela liederen.