“Eens komt de grote zomer” – Save the date gemeentemiddag 10 juli

22 juni 2021 | Nieuws, Samen Dorpskerk

Surf- of supplanken, picknickspullen en een plaatje van de Zevenhuizerplas. Je hoeft geen helderziende te zijn om te snappen wat het plan is. Op zaterdag 10 juli is iedereen, van jong tot oud, van 12.30-15.30 uur van harte welkom in het kommetje bij de surfshop aan de Zevenhuizerplas: Strandweg 29 Zevenhuizen. Vul je eigen picknickmand, haal de klapstoeltjes onder het stof vandaan en begeef je naar de Plas. Voor iedereen met een jeugdig hart en een aantal zwemdiploma’s is er de mogelijkheid om op de plas te surfen of te suppen onder begeleiding van ervaren surfers. Na de gezamenlijke lunch is er de mogelijkheid om een ommetje te maken langs de Rotte, mee te doen aan de spellen aan de kant, of gewoon lekker te verpozen. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid op het terrein van Lake7. Alles onder voorbehoud van goed weer uiteraard. Even een uurtje langswippen kan natuurlijk ook. Geef je op, zodat we weten op hoeveel mensen we kunnen rekenen. Heb je zelf een sup of surfplank, laat dat dan ook meteen even weten. Het emailadres is: samendorpskerkcapelle@gmail.com.

Adres:
Zevenhuizerplas
Het kommetje bij de surfshop
Strandweg 29, Zevenhuizen