De zomerkrant: ‘Eens komt de grote zomer’

1 juli 2021 | Nieuws, Samen Dorpskerk

Afgelopen week is bij de meeste adressen de zomerkrant bezorgd, waarin van alles is te lezen over het thema ’Eens komt de grote zomer’. Er staan heel wat suggesties in om in beweging te komen, te wandelen, te fietsen, te bakken, te knutselen, bij elkaar op de koffie te gaan enz. Komend weekend staat in het teken van de fysieke ontmoeting. Op 9 juli een gezellige middag voor de ouderen bij de kerk en rond de Vijverhof, op 10 juli een gezellige middag voor de hele gemeente aan de Zevenhuizerplas en op 11 juli weer met z’n allen in de kerk. Vanaf die zondag, 11 juli, is er weer van alles te bewonderen in de kerk en zeker nu de maatregelen steeds losser worden is het mooi elkaar daar weer te kunnen ontmoeten. In deze dienst staat het thema van het zomerproject wat meer centraal en wordt een filmpje getoond van bijgaand drieluik met muzikale begeleiding van Cees van der Slik. We wensen iedereen een inspirerende zomer toe. Mocht u nog geen zomerkrant hebben, laat dat vooral even weten of klik hieronder voor de zomerkrant. In de kerk liggen er overigens ook nog.