40e (!) Capelse Dorpskerk Bazaar!

26 juni 2022 | Samen Dorpskerk

De bazaar vindt plaats op zaterdag 17 september a.s., op vrijdag 16 september start de opbouw. De voorbereidingen van de bazaar zijn al in volle gang!

Vrijwilligers gezocht!
Uiteraard kunnen we er geen succesvolle bazaar van maken zonder uw hulp! Wij hopen dat u wilt helpen tijdens de opbouw en/of op de bazaar-dag zelf.
U kunt zich opgeven via bazaardorpskerk@gmail.com of spreek in de kerk één van de commissieleden aan (Gerrit van Oosten, Esther Versluis, Leen Verkade en Leen de Wit). U kunt ook aangeven naar welke activiteit uw voorkeur gaat. We kunnen niets beloven maar wij doen ons best om u daadwerkelijk in te delen bij deze activiteit.

Inzamelen tweedehands spullen
Natuurlijk zijn er ook weer inleverdagen voor het retro-plein. Omdat er weinig plaats is om spullen op te slaan, zijn de inzameldagen in de maand voor de bazaar. Wij hopen dat u uw spullen nog even wilt bewaren! De inzameldagen zijn zaterdag 27 augustus, zaterdag 3 september en donderdag (!) 8 september van 10:00-12:00.

Boeken gezocht!
Helaas is er vocht gekomen in een groot deel van de boeken, waardoor deze niet meer verkocht kunnen worden.  Ontzettend zonde en de voorraad is daardoor flink geslonken. Heeft u leuke boeken? Dan houden wij ons aanbevolen!