Vacatures Follow Me – kom proeven!

31 augustus 2022 | Nieuws

We hebben het catecheseseizoen 2021-2022 geëvalueerd. Ondanks het feit dat we aantal keren moesten overslaan vanwege de corona-maatregelen zien we goed op afgelopen seizoen terug. Zo’n twintig jongeren van 12-18 jaar kwamen regelmatig bijeen op een donderdagavond van 18:00-20:00 uur. We begonnen telkens met gezellig eten. Om 19:00 uur was er een praatje aan de hand van een PowerPointpresentatie en dan gingen we in groepjes uiteen om aan de hand van opdrachten uit een werkboek met elkaar nog even aan de slag te gaan.

Nu hebben we al langer een paar vacatures in het mentorteam. Zou jij er iets voor voelen? We zijn vooral op zoek naar (jongere) gemeenteleden die het leuk vinden om met jongeren op te trekken. Wie voelt daar iets voor? Mocht je eerst een keer willen komen om te proeven hoe het eraan toe gaat, dan kan dat ook.
Op 6 oktober hopen we weer met een nieuw seizoen te beginnen.  Om de twee weken komen we dan zo’n 11 x per seizoen bijeen. We danken Daan Plandsoen die een paar jaar meewerkte en nu gestopt is. Daarnaast is er nog een eerdere vacature. We zien uit naar je reactie.


Mede namens Marjolein Dijkstra, Anneke van den Bol en Jan Marks, Nees Cluistra