Mededelingen

 

Start nieuwe seizoen 2019/2020

Binnenkort is het weer zover. Een gezellige avond voor de jeugd en vrienden om samen met elkaar een leuke avond te hebben. We beginnen met een gezamenlijke maaltijd.

Reserveer alvast in de agenda: 21 september vanaf 17.00 uur.

Nadere informatie volgt nog, maar gezien de drukke agenda’s kunnen we er niet vroeg genoeg bij zijn. Aanmelden kan vanaf groep 8. Dit keer weer lasergamen en karten. Verdere informatie volgt na de vakantie!

Bericht van de Diaconie betreffende de stichting Proplan

Inzameling.

Heeft u nog oude telefoons, platte beeldschermen, PC’s  of oude inktcassettes? Alle wijken doen aan deze inzamelactie mee  en komende week zullen wij  deze  bij de kerken ophalen om op het adres van Proplan in Gouda  af te leveren.

Dank voor uw medewerking.

Bericht voor de ouderen – Uitstapje 21 september

Voor zaterdag 21 september a.s. hebben wij vanwege Opening winterwerk een uitstapje voor u georganiseerd. Hieronder en ook in  Kerknieuws nr. 14 na de vakantie, geven wij u alle informatie die nodig is om u aan te melden. Het belooft een mooi en interessant uitstapje te worden dus vergeet niet NU alvast de datum te noteren!

Zaterdag 21 september a.s. is het dan weer zover. Wij hebben vanwege de start van het nieuwe kerkelijk seizoen een uitstapje voor u georganiseerd. Op verschillende manieren gaan wij een belangrijk stukje Nederland met u bezoeken en bekijken.

Ondanks dat de locatie zich in onze eigen regio bevindt zijn er weinig mensen ooit daar eens een kijkje wezen nemen. Het zal u zeker interesseren en indruk op u maken.

Vertrek

Om deel te nemen aan het uitstapje verzoeken wij u om 11.30 uur aanwezig te zijn in de Dorpskerk. Na een kopje koffie/thee zal mevr. Bomhof de middag openen met een welkomstwoord en gebed waarna we om 12.30 uur vertrekken naar onze bestemming, daar aangekomen is er voor u koffie/thee met gebak en gaan we genieten van wat een interessant stukje Nederland ons te bieden heeft.

Terug

Om 17.00 uur hopen we weer in Capelle a/d IJssel te zijn , waar u wordt opgewacht met een gezellige koffietafel en toebehoren.
De inschrijving voor het uitstapje is vanaf NU tot 13 september a.s., aanmeldingen na deze datum kunnen we helaas niet aannemen. Bij de locatie die we gaan bezoeken is het niet mogelijk om na 13 september a.s. het aantal deelnemers te wijzigen. Dus let goed op deze datum!!!

Bijdrage

Ondanks de riante bijdrage van de kerkrentmeesters aan deze middag moeten wij u toch een bedrag van € 13,– p.p. vragen om uit de kosten te komen. Dit bedrag kunt u bij binnenkomst verrekenen en zo mogelijk met gepast geld. Een familielid, vriend of vriendin zijn ook van harte welkom.

Opgeven

U kunt zich opgeven bij:
Ankie Troost tel. 010 458 66 85
Nel Boelhouwer tel. 010 451 50 77

Tot 21 september 2019! Bestuur HVD.

Einde vakantie seizoen

We zijn ondertussen aan het einde van het vakantieseizoen aangeland. Voor je het weet gaan de kinderen en jongeren weer naar school. Jullie veel succes daarbij! We zien ondertussen uit naar een nieuw seizoen. Overweeg eens om mee te gaan doen! Laten we vooral bidden...

Lees meer

Gebedskring 3 september

We gaan ook weer verder met de gebedskring op de eerste dinsdag van de maand. Deze vindt plaats van 19-20 uur in het dorpshuis. We zingen een lied, lezen een gedeelte uit de Bijbel en brengen daarna onze dank en gebeden bij God. Ook als jij of u gewoon een keertje wil...

Lees meer

Start nieuwe seizoen

In het weekend van 21/22 september is er weer het begin van een seizoen met allerlei mogelijkheden om samen te vieren, te leren en te delen. Catechese, gesprekskringen e.d. gaan in de loop van september weer van start. In het kader van deze start is er zaterdag 21...

Lees meer

Vacatures

In de junivergadering van de kerkenraad hebben we gesproken over het feit dat een aantal kerkenraadsleden in januari 2020 a.s. gaan stoppen met hun werk omdat ze dan niet meer herkiesbaar zijn. Vele jaren hebben ze zich al op deze manier ingezet en geroepen geweten om...

Lees meer

Voor MEER NIEUWS:  klik HIER en voor alle nieuws en eerdere berichten: ga naar Menu Berichten op de Homepage
of gebruik de Artikelen Archief functie op de Homepage.