Kerkdiensten en toegang

Zondagmorgen : 10:00 uur
Zondagavond    : 19:00 uur

De toegang tot kerk en diensten is vrij voor iedereen (leden en niet-leden). U kunt dus vrijblijvend komen, u behoeft geen gemeentelid te zijn, u bent van harte welkom in de Dorpskerk!

Preekrooster

Bekijk HIER het actuele Preekrooster

Liturgie (download)

De liturgie wordt bij de zondag ochtenddiensten op onze beamers getoond. Liever van papier lezen? Download vanaf zaterdagmiddag de Actuele liturgie van de aankomende ochtenddienst, u kunt deze dan zelf afdrukken.
Download HIER de zondagmorgen liturgie 

Gebruik liedboeken

In de ochtend- en avonddiensten van de Dorpskerk worden twee verschillende liedboeken gebruikt. Voor de luisteraars thuis blijkt dit niet altijd duidelijk te zijn.

In de morgendienst is het Nieuwe Liedboek leidend voor de liturgie, waarbij de predikant (beperkt) de mogelijkheid heeft om liederen uit andere bundels te kiezen.

Voor de avonddienst is zoals vanouds het ‘oude’ Liedboek leidend.

Kerkdiensten beluisteren

Ben je niet in de gelegenheid om een kerkdienst te bezoeken of ben je nieuwsgierig hoe een dienst in onze kerk gaat? De diensten zijn dan te beluisteren via Kerkradio of via Internet. Zie de link hieronder bij Kerkdienstgemist.

Radio

Elke zondag vinden er radio uitzendingen plaats die verzorgd worden door de Capelse kerken via Radio Capelle. U kunt de uitzendingen beluisteren via 102.4 op de kabel en 105.3 via de antenneradio.

Internet

Beluister de kerkdiensten op zondag om 10.00u en 19.00u live, of beluister een eerder opgenomen dienst via:  Kerkdienstgemist.nl

Of klik op het logo om naar de site te gaan.

Contactpersoon:
Peter Klop
E-mail: peterklop9@gmail.com

Vragen

Bij vragen kunt u terecht voor aanvang van de dienst bij de koster of bij de ontvangstcommissie bij de hoofdingang onder de toren.