Kerkdiensten

Zondagmorgen : 10:00 uur
Zondagavond    : 19:00 uur

De toegang tot kerk en diensten is vrij voor iedereen, of je lid bent of niet. Kom gerust eens kennismaken. Welkom!

Bij vragen kunt u terecht voor aanvang van de dienst bij de koster of bij de ontvangstcommissie bij de hoofdingang onder de toren. De diensten zijn te beluisteren via Kerkradio of via Internet.

Preekrooster

Bekijk HIER het actuele Preekrooster

Gebruik liedboeken

In de ochtend- en avonddiensten van de Dorpskerk worden twee verschillende liedboeken gebruikt. Voor de luisteraars thuis blijkt dit niet altijd duidelijk te zijn.

In de morgendienst is het Nieuwe Liedboek leidend voor de liturgie, waarbij de predikant (beperkt) de mogelijkheid heeft om liederen uit andere bundels te kiezen.

Voor de avonddienst is zoals vanouds het ‘oude’ Liedboek leidend.

Kerkdiensten beluisteren

Ben je niet in de gelegenheid om een kerkdienst te bezoeken of ben je nieuwsgierig hoe een dienst in onze kerk gaat? De diensten zijn dan te beluisteren via Kerkradio of via Internet. Zie de link hieronder bij Kerkdienstgemist.

KerkRadio

Elke zondag vinden er radio uitzendingen plaats die verzorgd worden door de Capelse kerken via Radio Capelle. U kunt de uitzendingen beluisteren via 102.4 op de kabel en 105.3 via de antenneradio.

Lees HIER de handleiding voor het gebruik van de ontvanger.

Contactpersoon:
Arie Lekkerkerker
Tel: 010 4513453

Internet

Beluister de kerkdiensten op zondag om 10.00u en 19.00u live, of beluister een eerder opgenomen dienst via:  Kerkdienstgemist.nl

Of klik op het logo om naar de site te gaan.

Contactpersoon:
Peter Klop
E-mail: peterklop9@gmail.com

Vragen

Bij vragen kunt u terecht voor aanvang van de dienst bij de koster of bij de ontvangstcommissie bij de hoofdingang onder de toren.

Download Liturgie Ochtenddiensten

Bij de ochtenddiensten wordt de liturgie weergegeven op de Beamers. Voor diegenen die beter geholpen zijn met een papieren afdruk van de liturgie, maken we de liturgie vanaf de voorafgaande zaterdagmiddag beschikbaar op de website. Na het downloaden kunt u de liturgiebladen dan zelf afdrukken.

Download HIER de zondagmorgen liturgie
(Tip: Druk na download op de [F5] toets  (pagina verversen) op uw toetsenbord om zeker te zijn van de actuele liturgie)