40e (!) Capelse Dorpskerk Bazaar!

26 juni 2022 | Nieuws

De bazaar vindt plaats op zaterdag 17 september a.s., op vrijdag 16 september start de opbouw. De voorbereidingen van de bazaar zijn al in volle gang!

Er hebben zich al veel mensen opgegeven om te helpen tijdens de Bazaar en met de opbouw. Daar zijn wij heel blij mee! Heeft u zich nog niet opgegeven of kent u iemand die wil helpen? Dan houden wij ons aanbevolen! We kunnen vooral nog hulp gebruiken in de middag op het retroplein en bij het prijzenrad. Opgeven kan via bazaardorpskerk@gmail.com.

Samen maken we deze dag tot een groot succes!

Inzameldagen retroplein bazaar

U kunt uw spullen voor het retroplein en boeken nog inleveren op donderdag 8 september van 10:00 – 12:00 uur.

Flyers Bazaar rondbrengen
Zoals elk jaar verspreiden we in de week voor de Bazaar (10 – 15 september) flyers in Capelle. Een belangrijke publiekstrekker! We zijn nog op zoek naar een aantal bezorgers. We hopen dat u/jij mee wilt helpen. De ophaaldagen van de flyers worden waarschijnlijk 8, 9 en/of 10 september. De definitieve data en ophaallocatie volgen nog. Opgeven kan via bazaardorpskerk@gmail.com. Alvast bedankt!

Help jij mee bij het Rad?

We zijn nog op zoek naar jongeren die het leuk vinden om te helpen bij het Rad van Avontuur (plankjes verkopen, ophalen en prijzen geven).

Lijkt jou dit leuk? Stuur dan een mailtje naar bazaardorpskerk@gmail.com.

Sponsoring van de Bazaar

Wilt u de Bazaar sponsoren, neemt u dan contact op met de Bazaarcommissie via via bazaardorpskerk@gmail.com.

Verkoop stekjes en zaadjes: stekt en verzamelt u/jij mee?
Tijdens de Bazaar lijkt het ons leuk om stekjes en zaadjes van kamer- en buitenplanten te verkopen. Een aantal gemeenteleden zijn al druk aan het stekken gegaan en hebben zaadjes verzameld. Zo zijn er stekjes van de pannenkoekplant & mother of thousand, zaadjes van stokroos, afrikaantjes en basilicum. Stekt en verzamelt u/jij mee? Dan hopen we een mooie plantenkraam te hebben mét stekjes en zaadjes. U/jij kunt de stekjes/zaadjes met label met plantennaam op de dag van de bazaar afgeven bij de plantenkraam. Heb je vragen? Mail of app dan naar Erica (erica@solconmail.nl / 06 – 44934408).

Lekkers bakken voor de koffiekraam

Bij een kopje koffie hoort natuurlijk iets lekkers! Daarom willen we in de koffiekraam ook lekkere taartjes, cake, cup cakes etc. verkopen.

Vindt u het leuk om iets te bakken voor de koffiekraam?

Geef dit dan door aan Esther van der Sluis: esthergrutto@gmail.com.

Alvast bedankt voor de hulp!

Boeken gezocht!
Helaas is er vocht gekomen in een groot deel van de boeken, waardoor deze niet meer verkocht kunnen worden.  Ontzettend zonde en de voorraad is daardoor flink geslonken. Heeft u leuke boeken? Dan houden wij ons aanbevolen!

Contact

U kunt de Bazaarcommissie mailen via bazaardorpskerk@gmail.com of spreek in de kerk één van de commissieleden aan (Gerrit van Oosten, Esther Versluis, Leen Verkade en Leen de Wit).