Kerkbalans 2022: Samen voor de kerk van morgen

1 januari 2022 | Nieuws

UPDATE 10 FEBRUARI 2022

Tot nu toe is er €108.680 toegezegd voor de Actie Kerkbalans. De doelstelling is € 116.000, dus nog ruim € 7.000 te gaan. Voor het al toegzegde bedrag zijn wij u enorm dankbaar! Echter mede in het kader van Corona hebben we de afgelopen jaren minder inkomsten hebben gehad en hebben we de € 7.000 echt nog nodig.

Eind februari kunnen we de stand tot dan toe, en een vergelijking met 2021, bekend maken. We zullen het verschil dan analyseren en u als gemeente hierbij betrekken.

Heeft u nog geen toezeggingsformulier ingeleverd? En bent u wel van plan geld over te maken voor de Actie Kerkbalans?

Of heeft u al een toezegging gedaan, maar wilt u meehelpen het doel te halen?

Geeft u ons dan toch graag door wat u van plan bent over te maken.

Dit is voor ons van groot belang om een goede inschatting van de inkomsten te kunnen maken en een gezond financieel beleid te voeren. U kunt het doorgeven bij een van de kerkrentmeesters of mailen naar kerkrentmeesters@dorpskerkcapelle.nl.

BERICHT 1 JANUARI

Vanaf 17 januari zult u benaderd worden over de actie kerkbalans 2022. Uw bijdrage is onmisbaar om alle activiteiten te kunnen voortzetten die zo belangrijk zijn voor mensen van alle leeftijden. Mogen we op u rekenen?

De kerk is een plek waar we het geloof met elkaar delen. Waar we rust en verdieping vinden en God ontmoeten. Het is een plek waar we omzien naar elkaar. En waar we zorgen voor de mensen in de samenleving die onze steun nodig hebben. Daarmee is de kerk van grote betekenis!

Dit is mogelijk dankzij u. Want u bent betrokken bij de Dorpskerk en steunt onze kerk financieel. Daar zijn we u erg dankbaar voor!

De financiële situatie van de Dorpskerk is niet hopeloos maar er zijn wel zorgen voor de toekomst. Gebaseerd op de vooruitzichten is een steeds groter wordend tekort voorzien.

Geef vandaag voor de kerk van morgen. Want ook voor de generaties die komen, wil de kerk graag inspirerend, gastvrij en zorgzaam zijn. Alleen samen kunnen we dat waarmaken. Helpt u mee?

Lees hier meer over Kerkbalans van de Dorpskerk en onze financiele sitiatie.

Direct online geven kan hier.